Posted by: Sussi

december 16th, 2009 >> Övriga tankar

Jag blir så jävla ledsen när jag får höra att du tänker åka till ”min” stad och bestämmer träff med min syster. Min syster ska dessutom åka hem till MIN lägenhet och hämta dina saker åt dig. Men ingen av er har nämnt ett ord till mig.
Vad är ni för vänner/syskon?
T sa till mig att du inte vågade fråga mig. Varför skulle du inte göra det? Jag har verkligen ställt upp för dig, framförallt det här året. Har inte jag visat att jag är en bra vän för dig?
När du åker hem efter att ha spenderat hela sommaren i min lägenhet för endast matpengar och skriver i din blogg att du hade så jävla tråkigt, har inte jag rätt att bli ledsen då?
Jag har försökt prata med dig, men du hade en sarkastisk ton mot mig hela tiden. Och om du menar att du inte hade det så får jag väl be om ursäkt, men det var så jag upplevde det.
Hur trodde du att jag skulle känna när jag läste det? Eller bryr du dig inte längre nu när min syster ersatt mig som en av dina få bästa vänner?

This entry was posted on onsdag, december 16th, 2009 at 15:21 and is filed under Övriga tankar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu